Charmtroll? Hmmm.

2011-07-14 @ 20:12:08


Finns det något roligare än att göra sådant som de vuxna säger att man inte ska göra?


Vi inledde eftermiddagen med att morbror P OCH Hondan kom med bullar och morfar kom med glatt humör. Det fick bli kaffe och fika, för de andra, min mage tål tyvärr inga bullar så jag smaskade i mig kesella mixat med fryst mango och lite kokosflarn (tack Anna för det receptet). I väntan på att regnet skulle upphöra gjorde vi planer för lite shopping på stan. Regnet upphörde dock aldrig så det var bara att dra på gummistövlarna och ge sig ut ändå! Det var en ganska svettig historia. 
Jag är på jakt efter ett par spinningskor och det verkar vara smått omöjligt att hitta några sköna för under en 1000-lapp. Barnen levde rövare i varenda affär och sprang som små duracellkaniner... Det rann längs ryggen på mig till slut. Det slutade med att vi gick hem utan skor (hittade inga) men med ett litet paket från H&M istället. Kommer ni ihåg jumpsuiten jag beställde? Det blir nog inga dockkläder av den, ni ska få se den i morgon!

Nu får jag offra min kväll till att sätta mig med datorn och googla skor... visst är det synd om mig? Till råga på allt kom det en ny tidning i brevlådan i dag, Damernas Värld! Jag hinner inte med längre................
Lika söt och oskyldig som han ser ut, lika full av bus och hyss kan han vara. Eller vaddå kan, han ÄR full av bus. Morfar brukar säga att han har inte bara en eller två rävar bakom öronen, han har hela rävfarmar där!!! 

Och som jag brukar säga, det är tur att de är så söta när de sover annars hade vi sålt dem för länge sedan... ;)

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0