Dagen

2011-07-19 @ 21:03:01
Hoppla, det var visst inte bara Alicia som somnade efter ett kapitel... Är lite trött i kväll, kan bero på att jag faktiskt kom upp tidigt i morse och tränade! 06.20 stapplade jag in på gymmet för uppvärmning, benpass och intervall-löpning. Hemma igen vid 7.30 för att mötas av en yrvaken P. 

I dag har vi ju firat Alicias och min namnsdag, Sara! Och eftersom det är vi tjejer som har namnsdag så måste man ju hitta på något lite speciellt, eller hur? Vi tog med oss mormor och pojkarna och stack iväg utomlands en sväng, närmare bestämt till Helsingör ;) Bor man nära Danmark så är det ju lätt fixat på en dag... förlåt om jag lurat er att tro något annat (Johanna)...

Efter Helsingör blev det en stund i Helsingborg för att sedan avsluta dagen på Väla... gillar INTE Väla, längre! Men i dag gick det bra. Jag har ju jagat spinningskor till höger och vänster och äntligen hittade jag ett par som funkar, på Team Sportia på Väla. Och eftersom vi hade strålande sol så var det inte mycket folk där vilket var en fördel för mig som på äldre dagar avskyr att vara på ställen med mycket folk!

Hemma är vi då igen med glada, trötta och smutsiga barn, skor till mamman, blommor till mamman och lite sött till barnen. Vi har ätit GOD lunch (tack mormor) och GOD glass (tack igen mormor).

Nu ska jag förflytta mig till soffan och ta igen mig lite, det tar på krafterna att åka iväg ;)
Oliver var alldeles i extas över att vi skulle åka båt och när han väl fick syn på båtarna höll han på att trilla omkull av iver.Oliver berättade för ALLA han kom åt att han skulle åka båt. Alicia spelade lite mer världsvan, men tyckte det var rätt kul hon också.Min fina lilla Sara!Min lilla vilda pojke med miljarder myror i byxorna!Det inhandlades figur-gummiband innan lunchen...och en ny bil så att väntan blev lite roligare för båda, och oss.Den obligatoriska glassen i gränden inhandlades innan vi åkte hem så klart.Samt de obligatoriska blommorna på torget. Åh, det är så härligt med alla dessa blommor!

kommentarer
Postat av: Mommo

TACK själva, nöjet var helt på min sida

PoK

2011-07-19 @ 21:34:25
Postat av: Johanna

Haha trogast i stan :)

Vad trevligt det lat! Ett stort GRATTIS till er!!

KRAM

2011-07-19 @ 22:25:38
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Mommo - Tack igen, det här gör vi aldrig om... ;) PoKJohanna - Och sötast! KRAM på dig darling och tack

2011-07-19 @ 23:09:26
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Jenny

Åh, vilken mysig namnsdag ni verkar ha haft! Kramar Jenny

2011-07-20 @ 09:45:34
Postat av: Lotta

Jenny - Tack, vi hade det riktigt varmt och gott! KRAM

2011-07-20 @ 12:24:39
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0