En bild

2011-07-17 @ 21:18:07Vi packade i hop familjen och körde till Ica i regnet. Den idén var vi visst inte ensamma om att komma på. Nåväl, är det slut på mjölk så är det. P kom sig lindrigt undan då han tillbringade största delen med att leta efter Olivers dou-dou som han lyckades slarva bort på direkten (han hittade den upphängd i entrén lite senare).

Väl hemma var det dags att dra igång matlagningen. Vi passade på att bjuda in morfar så att barnen kunde underhållas medan vi lagade mat. Och EN bild tog jag på maten, den ovan. Vi grillade även kött, gjorde en stor sallad och så en kall sås på mögelost och kesella/creme fraiche. Oliver gillade i vanlig ordning potatisen mest. Och jag måste hålla med, den var riktigt god.

Skiva och koka potatisen i någon minut. Blanda olja (raps- och olivolja) med ett par pressade vitlöksklyftor. Blanda ihop i en långpanna och släng in i ugnen med ett par rosmarinkvistar i ca 30 min på 250°. Halva tiden stod ugnen på grill för att få dem lite knapriga. Gotteligott.

Nu tar jag kväll och slänger mig i soffan med te och kanske en film. Det blev bara 20 minuter för mig i går innan jag trynade in fullständigt i soffan, så skönt!

Vad har ni gjort i helgen och vad väntar för roligt i kommande vecka???

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0