Getter och Yrsel

2011-07-20 @ 21:03:13Vi har varit på flängande fot mest hela dagen. Efter att ha köpt tält, luftmadrass och nya hemtelefoner i Varberg åkte vi till Getteröns 5:te vik för lite "sol" och bad. Det blev inte mycket av något, men ett par timmar frisk luft och lek. Stranden var inte mycket att ha, havet var fullt med tång och några getter såg vi inte röken av...

Och dagen fortsatte med mat och glass och det tänkte jag berätta mer om senare. Tyvärr har jag åkt på något, som jag efter lite googlande kan diagnostisera som "Kristallsjukan". Jag har fått någon slags störning i båggången som innebär att så fort jag tippar huvudet åt något håll så mår jag illa och blir vansinnigt yr. Det kom väldigt plötsligt inne på damtoaletten på Laxbutiken i Heberg och har hållt på sedan dess. Mycket opraktiskt när man har barn som behöver hjälp mer eller mindre hela tiden. Sitter jag stilla och alldeles upprätt går det rätt bra, men minsta lilla rubbning så känns det som det svartnar för ögonen och jag bara vill kräka rakt ut. Det här bör gå över inom kort och jag hoppas att det gör så till i morgon... vad vore en dag utan träning?

Ett par bilder från stranden slänger jag med för ett inlägg utan bilder är ju lite tråkigt.

Jag återkommer så snart jag mår bättre!
Oliver ville allra helst springa iväg till klipporna och klättra runt.Vilket även Alicia ville. Resultatet blev att pappan fick följa med och jag kunde få lite lugn och ro... skulle passat på att njuta lite också istället för att störa mig på andra runt omkring som kastade sand och stod och kissade i vattnet!

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0