Historien bakom

2011-07-15 @ 00:06:00För att klargöra lite och VISA vad det var som egentligen hände i går när Oliver sken upp då han satt på trappan! Det här är Olivers boll, den är inte intressant för Alicia såvida inte Oliver själv vill spela med den. Då blir den ohyggligt rolig och måste till varje pris luras av honom. Ibland går det bra att göra det, men allra oftast blir Oliver arg. När Oliver blir arg skriker han, det har även förekommit att han har bitit i ren ilska. Detta gillas inte, framförallt inte av Alicia som är den som utsätts för det (även fast han har nafsat på både mig och P, framförallt i axlarna).
Nåväl, Alicia kom på den ena leken efter den andra och de flesta gick ut på att springa liite fortare än Oliver så att han inte skulle komma ikapp. Tillslut tröttnade även han och satte sig då på trappen och tjurade lite. I samma ögonblick förlorade bollen sitt värde för Alicia och hon övergav den i gräset. Det var detta Oliver fick syn på, sken upp och tog chansen. Så snabbt som hans små sprattliga ben kunde få upp farten rusade han fram och gjorde som storasyster gjort. Han satte sig på den! Gissa vad som hände då?

Alicia upptäckte det, lurade av honom bollen, satte sig på den och så började det hela om igen. Från början!

kommentarer
Postat av: Jenny

haha de är ju roliga. Något liknande hände här igår också men då var det Ludde 4 år mot A 1 år! Han skulle ha två bollar, hon fick ingen!! Han la sig på båda och vägrade släppa. Då sa jag gå och åk rutchkana till A så gick hon dit men gissa vem som skulle åka före då! Och då gick hon tillbaka till bollarna, sen höll det på......

Ha en fin dag!

Kram Jenny

2011-07-15 @ 09:35:05
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Mommo

HELT normala syskon, jag vet ;-)

2011-07-15 @ 09:39:22
Postat av: Lotta

Jenny - Dessa barn alltså! Och de är ju likadan allihop ;) Vilken tur att hon fick tillbaka sina bollar tillslut :) KRAM på erMommo - Jasså du var likadan med dina systrar?

2011-07-15 @ 12:08:00
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0