Just do it

2011-07-05 @ 12:18:56
Förmiddagen har jag tillbringat med fingrarna i öronen. Ett tag övervägde jag att lägga mig på balkongen och hoppas på att gasmolnet skulle trilla ner på mig. Jag har snott Olivers nappar och gömt dem (i skafferiet). Han skriker som en vettvilling över detta. Ibland står man inte ut. Parallellt med detta tjatar Alicia hål i huvudet på mig. Vi har pratat om att köra i väg någonstans och campa. Alicia packar. Nu! Och så ska vi prata om allt vi ska ha med oss, vad vi ska grilla osv osv. Hon hjälpte Oliver att packa också. Vi åker kanske om ett par veckor, det kommer att bli olidligt.

I alla fall. Nu ska jag slänga mig i soffan med en stor kaffe och ett avsnitt av Damages. Under tiden får ni titta och njuta över våra nya löparskor. Vill inviga dessa i dag helst. Får se vad halsen säger...
Min snygga pjuks för bara 450:-. Snygga va? Hoppas nu det går att springa i Nike också. Gillar märket, men Adidas gör bättre löpskor... tyvärr fanns de inte i min storlek i går.
P's doftande dojjor för 650:- (tror jag). Det här är INGET mot hur de kommer att lukta om en månad eller två... oh my, då rör jag dem inte ens med tång.

kommentarer
Postat av: Jenny

Hittade ingenting på vår Stadium outlet :-(. Men däremot har jag fått inspiration av dig så att jag gav mig ut på en joggingtur imorse! 4 km. Jag orkade hela! Jätteglad o stolt över mig själv. Har laddat ner runkeeper på ifånen också :-)

Kram Jenny

2011-07-05 @ 18:31:56
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Lotta

Jenny - WOW vad duktig du är! Och vad kul att jag inspirerat dig! Önskar att jag kunde inspirera mig själv just nu... ;) Vad trist att du inte hittade något roligt i er butik. Det är väl som jag trodde, olika från butik till butik. Där ser ni, ännu en fördel med bästkusten ;) Ha en fin kväll! KRAM

2011-07-05 @ 20:01:33
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0