Kidsen

2011-07-16 @ 21:50:09
Eftermiddagen har vi spenderat med min kusin och hans familj, barnens sysslingar, men vi föredrar kusiner även i det ledet... allt annat blir för omständligt. 
Vi har grillat och ätit gott, pratat massor och barnen har lekt massor. Och så har jag fått gosa med ljuvligaste Oscar, 4 månader. Åh, det var nära jag tog med honom hem.
En glass efter maten smakade visst gott.Sötaste Emma, snart 6 år och börjar förskolan till hösten.Lillasyster Anna, snart 2 och ett halvt. Mycket förtjust i Oliver som tyvärr inte visade samma uppskattning.Men en liten stund kunde han allt stå ut. Foto: kusin ToboTjejerna plockade körsbär som vi andra sedan fick köpa av dem. De gjorde sig en hacka var ;)Oliver visade sina muskler och bar stora grenar med körsbär åt tjejerna.Men några pengar såg han inte röken av, inte Anna heller. De delade visst inte så lika trots allt ;)Minsta och sötaste Oscar fick varken körsbär eller pengar, men han var lika glad för det. Åh så ljuvligt det var att få gosa lite med denna lilla puke. (jag kallar Oliver för puke, ett slags slang för pojke och inte den engelska betydelsen.)

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0