Krankenhaus

2011-07-06 @ 08:57:07God Morgon på er!

Snart dags att packa in mig själv och ungar i Hoddan och köra till simskolan. P ligger fortfarande och sover. Han har sovit i 14 timmar nu! Funderar på att sparka upp honom... Kanske kasta in Oliver och sticka i väg fort som attan? Jag behöver inte tala om hur det ser ut när jag är sjuk va? Att jag fortfarande får gå upp 6.30 och få i väg barn till skola och kanske dagis... att jag fortfarande får göra mitt eget te, ta hand om hem och barn OCH ha mat på bordet... Han är jäkligt bortskämd ska ni veta!

Jag har däremot sovit inte mycket alls. Får skylla mig själv som kom i säng så sent, men jag hade nog inte räknat med att gå upp 5 heller... Oliver den rackaren! Satt i sängen, 20 cm från sin napp och ropade på "MAMMA" för att jag skulle ge honom nappen... och sedan ville han ha välling! Men det fick han inte, fast det kan ha varit en dum strategi då det innebar att han med jämna mellanrum puttade på mig och gnällde om att jag skulle gå och göra välling... Skitunge!

Nä ni, det här orkar jag inte skriva mer om, orkar inte läsa det heller så hur skulle ni stå ut? Dags att packa väskan. Vi får höras senare helt enkelt!

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0