Lätt manisk

2011-07-08 @ 23:42:39Vi var och handlade tidigare i dag, vi och några till... phu vad mycket folk det var. Men nu är kylen laddad igen så vi ska nog klara oss ett par dagar.
Ett halvt kilo körsbär fick följa med hem. Jag har precis sköljt dem och P gick förbi med orden "jag ska bara ta en snabb dusch, jag är klar innan du fått i dig alla bär". HA! på honom! Eller ja, inte riktigt, jag sparade faktiskt åt honom.

Har jag sagt att jag älskar körsbär? Jag blir manisk, kan inte sluta äta när jag väl börjat. Det ena körsbäret efter det andra matas in och ut spottar jag kärnor direkt i papperskorgen. Jag står alltså kvar i köket, vid diskbänken, för jag kan inte hejda mig. Att bita igenom, känna det söta fasta fruktköttet... åhhh det är så galet GOTT.

Men nu ska jag dricka en kopp med äppelpaj (te) och sedan ska jag sussa en stund. I morgon blir det tidigt till Brottet. (Avslutningen börjar kl 9 mormor!)

kommentarer
Postat av: Jenny

Heeeeelt normalt! Nyttigt oxå! Har du något tips på bra springmusik? Kram Jenny (redo för dagens runda)

2011-07-09 @ 11:34:47
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Lotta

Jenny - House, techno, disco.. allt med lite up-beat funkar. Har själv enorma svårigheter att hitta bra musik och byter alldeles för sällan. Just nu är det mycket taio cruz... sleezy ;) Men tipsa gärna om du hittar något själv! Btw, Septembers senaste kan nog vara bra att springa till... KRAM (och jag har redan kört mitt styrkepass ;))

2011-07-09 @ 13:38:11
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jag gjorde en egen spellista imorse innan jag gav mig ut.....så mesigt vet inte ens om jag vågar berätta...haha.....men först var det J-lo, hennes nya med pitbull....sen Jump med Van Halen, Pointer Sisters Exited.....två st E-type-låtar, de minns jag från några gamla bodypumppass....Eurofighter o någon annan......September har jag en låt från sen var det Gyllene tiders Tylö sun tror jag.....den borde väl du gilla? ;-) Kram

2011-07-09 @ 18:46:42
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jo och så Billy Jean Michael Jacksons....o Bruce Springsteen born to run men båda de var rätt sega.....

2011-07-09 @ 18:47:48
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: Johanna

Jag är med dig, completely!

Det ju sââ smarrigt med körsbär!

Just idag skulle det vara trâkigt att äta dâ jag inte känner nâgon som helst smak.

Men fasiken sâ gott det är!Idag har jag inte gjort mânga knop. Tittat/sovit mig igenom tre filmer. Gâtt nâgra svängar med F. Sörjt att vâran hârddisk inte gick att rädda sâ att allt mitt arbete försvunnit. Skällt lite pâ L och sörjt lite till!

Eran dag lät helt enkelt mycket trevligare!

Hoppas ni fâr en fortsatt trevligt kväll!

KRAM

2011-07-09 @ 20:26:57
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Jenny - Haha! Men du, du ska inte skämmas, jag har kört mycket Starship, Van Halen, och andra gamla goda 80-talare! Ahh musiken var bättre förr ;) Vissa låtar tror man ju ska funka bra, men märker ganska så direkt att de INTE funkar att springa till. Britney Spears funkar inte ;) KRAM på digJohanna - Darling! Vad ledsen jag blir. Åh så tråkigt... finns det verkligen inga möjligheter till att rädda den? Ni måste skaffa en extern låda och köra automatisk back-up. Det gör jag en gång i timman. Vill inte ens tänka tanken på vad jag skulle göra om mina bilder försvann...

Tråkigt att du inte mår bättre. Inte bra att vara sjuk hörru! Du får se till att L tar hand om dig ordentligt och skämmer bort dig lite, lite mer alltså ;) KRAM på dig sötnos

2011-07-09 @ 23:02:01
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0