Lavendel

2011-07-06 @ 19:53:04Det sägs att lavendel har en lugnande och rogivande inverkan på oss. Kan man göda barnen med detta? Eller maken? Eller kanske hänga små påsar under näsborrarna på mig själv? 

What a day!

Förmiddagen försvann fullständigt med simskola, kemtvätt och fiskinköp. Därefter gick det en timma eller två med att ta hand om allt, fixa lunch, ta hand om disken och få Oliver att sova. Då tog jag mig en kopp kaffe och kollade in sista avsnittet av säsong 2 på Damages (jag orkade aldrig det i natt). Sedan väckte (!) vi P och krävde ett samtal till VC, jag bytte om och kom äntligen i väg till gymmet. Efter ett rätt bra genomfört pass (löp+styrka) var det dags för middag, dusch, glass och nattning av barn. 

Puh! One of those days... Men nu, nu ska jag sjunka djupt ner i soffan och bara njuta en stund. P mår efter 20 timmars sömn mycket bättre. Halsen är inte lika ilsket röd och svullen och han har kommit upp och ätit, om ni  nu undrar alltså ;)
Jag har klippt bort lite vissna kvistar på en av mina lavendelplantor. Jag tar till vara på själva knopparna och njuter av doften. Jag gillar faktiskt lavendel, tro det eller ej ;)

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0