Natta

2011-07-21 @ 23:19:12I säng, slösurfande på bloggar och lite shopping (startfitness.co.uk).
Har vikt tvätt, hängt tvätt och lagt in tvätt. Sett den tomma strykkorgen fyllas på. Duschat, lagt barn, fått ont i magen (av pastan?) och pratat i telefon. Ungefär så har min kväll sett ut, hur har du spenderat din?

Nu är det dags att få sig lite skönhetssömn (kan behövas) för att orka studsa ur sängen i morgon bitti, tidigt tidigt. Jag ska inviga mina nya spinningskor och då passar det ju perfekt att göra det med morgonpasset 6.45... har man ju hela långa dagen framför sig att göra vad man vill. Helst vill vi åka ut till Tylösand och bli livräddade av killarna från Australien, men med min vanliga tur (otur) kommer det väl en biffig tyska och drar upp mig innan jag hinner blinka ;) Det är livräddardag i Tylösand med uppvisning och om vädret tillåter är det rätt roligt att titta på. Men om det öser ner, som det är sagt, så blir vi nog hemma. Kanske en liten tur i bilen? Vi får se.

Det här var det sista jag drack och nu kom jag precis på att jag glömt ta mina omega 3-6-9 piller... orkar jag gå upp? Eller ska jag ropa på P? Det får nog bli det senare.

God Natt med er söta ni, sov så gott!A refreshing and distinctive infusion with cinnamon, chamomile, valerian and other natural herbs enhanced with natural orange flavouring. Naturally caffeine free.

Contains natural herbal ingredients that can help promote and maintain healthy sleep in conjunction with a balanced, varied diet and a healthy lifestyle.

kommentarer

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0