Sockertopp

2011-07-17 @ 14:50:14
När Maria och jag återvände hem efter en ca 6 km lång promenad som allra mest innehöll uppdateringar om diverse personer, klev vi rakt in ett doftande café.
Det fanns kaffe, kakor, vatten, saft och paj till försäljning, skålen med godis var mest för att locka till sig kunder ;) Jag, mitt lilla pucko, missade helt att fotografera detta fina event, men njöt dessto mer av kaffet. P hade varit en supermake och bakat en äppelpaj till födelsedagsbarnet, jag tror den smakade lika gott som den luktade.


Alicia och Oliver fick varsin klubba efter fikat (?) och Oliver konstaterade glatt att det var ANNANS klubbor...!

kommentarer
Postat av: Anna

Oliver han känner en Annan ;)Tack, vi har det kosligt. Men ja det vräker ner regn här också. Oki oki walks are nice too :) Själv blev det en runda i skogen på 15 km, det var nice i den syrerika luften idag. Önska du kunde följa med mig till gymmet här imon, ska försöka dra med Mackan. Får la' se hur det går ;) Kram på Er!

2011-07-17 @ 16:55:56
Postat av: Lotta

Anna - Vad mysigt ni verkar ha det, springa i regnet! Får lite lätt ångest när du säger 15 km... jag MÅSTE få upp flåset alltså. Det blir spinning i morgon bitti i alla fall, kommer sakna dig där! Det retliga är att jag har ont i halsen, igen. Det kommer ju varannan vecka och försvinner lika fort så denna gången ignorerar jag det totalt! Ta med M, det kan han behöva ;) Hur mådde han i dag? Ta nu hand om er och glöm inte att komma hem igen. KRAAAM

2011-07-17 @ 21:14:02
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0