Sova säng säng säng

2011-07-13 @ 23:31:10


Dagens tänkvärda


Har legat i soffan hela kvällen med en kort paus för att göra mig en kopp te (varför skär sig alltid te med typ röda bär när man häller mjölk i?). Känner att träningsvärken börjar komma i ryggen, skön känsla. Som tur är är det ben som står på schemat för i morgon. 

Inte en tidning har jag läst i kväll heller, är otroligt dålig på att få tummen ur till det. Och just nu har jag otroligt många tidningar att läsa. Jag har en 3-nummers fri prenumeration på Topp Hälsa som jag fått genom koder på Alpro Soja, väntar även på en 3-nummers på Laga Lätt. Jag fick nya ELLE i går, bra erbjudande från H&M. Jag har en fri 6-nummers prenumeration på Cosmopolitan eftersom jag är med i olika paneler och svarar på en massa frågor. Jag får tidningen S i en bloggvinst. Hoppade på ett bra erbjudande på Damernas värld och likaså Fitness Magazine.... Men herregud, PATRIK LÄS INTE DETTA!!! Skäms på mig, det här är ju löjligt. Man kanske skulle se över vissa utgifter? Jag köper utöver detta Lantliv, Runners World, i Form, Chic ibland, Mama ibland... Jag får skylla på att det ligger i mina gener, djupt rotat! För av min mamma kommer Femina, Tara, Amelia, M magazine och diverse mattidningar så som Lantliv Mat och Vin, Elle Mat och vin, Allt om mat osv osv. Mamma, nu får vi skärpa oss!

För att inte tala om alla böcker som kommer in i mitt hus... Jag älskar böcker, verkligen älskar att läsa! Har alltid gjort och kommer med största sannolikhet alltid att göra. Böcker är livet och det är så oerhört berikande, inte bara för fantasin, utan även för ordförrådet. LÄS mera! Fast boken jag lånade häromdagen har jag bara läst en sida i. Efter några rader insåg jag att jag läst boken innan... Av alla tusentals böcker som finns på biblioteket så väljer jag en som jag redan läst. Nackdelen med att läsa mycket, man glömmer bort vad man läst! (och ibland vad som står i bokhyllan ;))

Nu ska jag däremot tvätta bort ansiktet och förbereda morgondagens tvättpass och gympass. Måste tvätta innan jag ska träna annars blir det lite jobbigt ;)

Sov så gott kära vänner och dröm riktigt riktigt sött.kommentarer
Postat av: Johanna

Haha, Lotta hur hinner du med allt!? :)

Det var inte dâligt med tidningar du läser.

Jag brukar köpa Vouge och Grazia. I Sverige Sofis mode eller chic men oftast är de ju faktiskt bara skit!

Hâller med dig om att böcker är underbart!

Älskar att läsa.

Ha nu en underbar dag med er.

KRAMar

2011-07-14 @ 11:44:18
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Johanna - Det är ju det som är problemet, jag hinner inte med... ;) Det är ju så, Chic och Sofis mode är inga direkt roliga tidningar, samma tips om och om igen... och de där "intervjuerna" är oftast bara notiser från andra tidningar... Men böcker! Där snackar vi grejer! Men just nu hinner jag inte läsa ;) KRAM På dig och ha en fin dag du/ni också

2011-07-14 @ 13:26:54
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0