What a world

2011-07-23 @ 11:27:12Vaknar, kollar twitter och ser hur ElinJosefine, svensk boende i Oslo, men just nu i trygga Sverige, skriver om hur över 80 UNGDOMAR bekräftats döda. Man blir lite lamslagen, det tar udden av så mycket. Norge känns som familj, som står en mycket nära. Som ett syskon ungefär. Drabbas dem, ja då drabbas nästan vi också.

Det är en ren tragedi!

Mina tankar går till alla offer, deras familjer och anhöriga. Så overkligt, så fruktansvärt. Mina tankar går också till angriparens familj, faktiskt! (än är han dock inte dömd). Hans familj trodde nog aldrig detta om honom. Att få detta slängt i ansiktet är en annan tragedi. De har förlorat en son och med den sorgen får de också bära skulden och skammen över vad han gjort. Likväl är det fortfarande deras son, de älskar honom ändå. Hur älskar man sin son då? Hur ont gör inte detta? FY FAN! Det måste vara vidrigt att råka ut för allt detta.


Jag tror jag tar mig till gymmet, sätter på lurarna med hög musik och glömmer bort allt en stund. Så får det bli.

kommentarer
Postat av: Johanna

Såå bra skrivet Lotta!!

Och visst är det en tragedi!! Helt sjukt..

2011-07-24 @ 00:12:56
URL: http://crollan.blogg.se/
Postat av: Lotta

Johanna - Tack vännen! Det måste vara hemskt att inse att det är ens eget barn som gjort något sådant, fruktansvärt! KRAM på dig

2011-07-24 @ 01:19:27
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0