TÄVLING - Vinn Voddler-tickets

2011-10-24 @ 21:23:58Om du fick se vilken film som helst på Voddler, vilken skulle du då ta? Beslutsångest? För många att välja på? Då tycker jag att vi gör så här istället:


Nu kan DU och DU och DU och DU och DU vinna inte en, inte två utan TRE (3) Voddler tickets!

Välj mellan över 2500 filmer, 1100 tv-serier eller 250 dokumentärer - och skynda dig, det kommer in fler varje dag.

Så vad behöver du göra för att bli en av de fem lyckliga vinnarna?

Jo, jag vill att du berättar för mig vilken som är din all-time-favourite film, vem du helst vill dela soffan med och vad ni tuggar på under tiden. Inte så värst svårt va?

Jag kan avslöja att min absolut bästa film är the Holiday och den kan jag se i princip när som helst och allra helst själv... men om jag måste dela soffan med någon så får jag ju välja min man, fast då blir det ju en annan film, vissa saker förstår han sig inte på. Och vad tuggar vi på? Smågodis som om livet hängde på det.

Men kom igen nu, sätt igång, berätta för mig och vinn 3 biljetter för valfria filmer (nej, ni behöver självklart inte titta på the Holiday) och gör det innan fredag den 28 oktober kl 12.00 så att ni har något att njuta av i helgen.

I samarbete med Voddler.


kommentarer
Postat av: Camilla

Det måste man ju vara med på. Bästa fimen ever måste väl vara Pretty Woman. En riktig gammal goding som man aldrig tröttnar på! Här är det chips som slukas de första minutrarna av filmen och som ses med en god vän!! Kram

2011-10-24 @ 23:39:55
URL: http://designat.nu
Postat av: Jahnesta

Bästa filmen jag någonsin har sett måste jag säga är Plan 9 From Outer Space. Jag blev överraskad, glad och indragen i filmen när jag såg den.

Mitt favoritmål att tugga på till vilken film som helst blir chips, och det kan jag göra med mina nära och kära <3

2011-10-25 @ 14:36:04
Postat av: Marcus

Min favoritfilm är helt klart nyckeln till frihet. Den har ett så bra budskap. Man lever sig verkligen in i filmen. Den jag helst skulle dela soffan med skulle vara min flickvän om jag skulle haft en och ha en stor skål med massa lösgodis! :D

2011-10-25 @ 14:38:54
Postat av: Jens

Favoritfilmen måste jag säga att det är Donnie Darko fortfarande lika mystisk efter alla gånger jag sett den. Soffan täcks nog upp av ett gäng vänner.

Lösgodis är nog det som käkas mest under filmen:>.

2011-10-25 @ 14:51:17
Postat av: Pette

Min favoritfilm är "The Shawshank Redemption" eller Nyckeln till friheten som den svenska titeln är. Den ger en speciell känsla och man får tankar om vad som händer i de amerikanska fängelserna. Man kommer väldigt lätt in i filmen och vill inte sluta kolla! Soffan blir fullmatad med vänner som små äter lösviktsgodis och chips. =)

2011-10-25 @ 15:34:01
URL: http://www.pettepro.se
Postat av: Patrik Rysén

Min favoritfilm är, beroende på kategori och humör antingen JFK, en härligt lång konspirationsfilm, eller den första Matrix, som verkligen bjuder på tänkvärd twist om verklighetsuppfattning blandat med en massa action. De eller den som sitter bredvid mig fick gärna vara familjen, men jag sitter förmodligen kvar själv när smågodiset och läsken tagit slut ;)

2011-10-25 @ 21:48:45
Postat av: Stefan

Skulle helst se på Örnnästet med någon likasinnad, god vän. Med ett par rör pringles och ett par öl(om än bara några nödraketer).

2011-10-25 @ 22:31:15
Postat av: Martina

Åh, va kul! :) Jag väljer titanic utan konkurrans, kan se den hur många gånger som helst! Den ser jag helst tillsammans med mannen min, med ett helt långbord av godsaker, det skulle aldrig falla mig in att "bara" ha smågodis, måste ha chips, popcorn, iskall cola, and so on! Varför nöja sig, man vet ju aldrig vad man är sugen på ;)

2011-10-27 @ 13:27:52

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0