happy 6 juni

2012-06-06 @ 12:39:28vi har precis kommit hem från hallandsgården och nationaldagsfirande. nu blir det lite grill och fika och glass.

hur firar ni?

kommentarer
Postat av: Jenny

Hej! Vi har inte varit så traditionella....men efter att min äldste L 7 år sprang mini-maran i söndags blev han så taggad så idag sprang han ett lopp till i grannbyn, Bålstaloppet och kom in på en tid på 10,49 på två km, jätteduktig, kom fyra bland 7-åringarna! Man blir ju så stolt och varm i mammahjärtat, fast det spelar ingen roll vilken plats de kommer man är ju så stolt ändå! Lite sol har vi fått och så lite regn på det. Ha en fin fortsatt dag. Imorrn blir det jobbe igen.

Kram Jenny

2012-06-06 @ 19:57:34
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: lotta

jenny - vår plan är att bli lite traditionella, så som norrmännen firar sin nationaldag vore ju trevligt att ta efter. man måste ju inte supa skallen i bitar och vakna i sin egen spya varje fest-tillfälle ;) skojar bara, men det är ju kul att göra något i alla fall. så det blev hallandsgården, hem och grilla korv, dricka kaffe och äta bullar och sedan lite glass på det...

men vad duktig han är! herregud! klart du ska vara stolt, och lite extra stolt över en så bra placering. du kan tala om för honom att han hade vunnit över mig enkelt alla dagar! åh vad roligt! bålsta, där hade jag en klasskompis som bodde. och min kära makes kusin bor där med sin familj. hoppas du får en fin kväll nu, bara två jobbedagar kvar nu (men jag klagar inte, det är kul på jobbet). kraaam på dig

2012-06-06 @ 20:28:37
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Jenny

Jaha så ni är i Bålsta ibland då eller? Är de i er ålder och barn osv kanske jag stött på dem på Funky Kidz? tihi.

Jag gillar också mitt jobb och idag när jag fick lite att bita i och fick sitta över lite kändes det extra bra men jag kanske är sjuk.

Ha en fin kväll! Imorrn fredag! Kram Jenny

2012-06-07 @ 21:05:26
URL: http://www.hemnorrboda.blogspot.com
Postat av: lotta

jenny - nej du, det är banne mig inte ofta, inte alls egentligen. men jo, de är i vår ålder och barnen är väl ungefär som våra, pojken 8, och flickan är väl 5 eller 6. vem vet, ni kanske har träffats?!

inte bli sjuk nu, nu vill vi ha värme och sommar! ta hand om dig nu, kraaam

2012-06-08 @ 21:30:59
URL: http://lottasworld.blogg.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0