tisdag

2013-02-26 @ 20:10:42jag beundrar verkligen er som fortfarande tittar in här, jag gör det själv nämligen inte. tittar in alltså. jag har tappat suget helt, har inte ens plockat upp kameran förrän i dag. däremot känner jag trötthet, en enorm trötthet som får mig att somna sittandes i soffan flera gånger om dagen, kvällen. hu, kan det bli vår någon gång?

jag är frisk från förra veckans vad det nu var. åkte på ett litet bakslag med ny feber i helgen, men annars har jag återhämtat mig. barnen har lyckats hålla sig friska (bara för att jag skriver det nu...) och så även kära maken. vi har köpt en ny byrå till sovrummet och lyckats, nästan, bli av med den gamla. alicia har lekt med kompisar och oliver har varit på kalas. och bio. igen.

och jag, jag har läst lite böcker, inga bloggar och fastnat för serien pretty little liars. otroligt bra måste jag säga, en riktigt verklighetsflykt. sådana måste man få ha.

vad gör ni då? har ni sportlov, haft sportlov? 
och förresten, bilden, den första jag tagit sedan jag fotade gardinerna åt er... skärpning på den va?

boring

2013-02-19 @ 18:48:29
jag vet att jag är tråkigare än tråkigast, men jag har åkt på någon slags influensa/halstjofräs. feber och förbannat ont i halsen, så har mina senaste dagar sett ut. jag tror att jag har sett ljuset i tunneln och nu börjat vandra tillbaka igen. blä för sjukdomar, men hellre jag än barnen (på dagis går det just nu mask! va?! mask!!! hu vad äckligt).

hur har ni klarat er? friska och krya? glada behöver man ju inte vara bara för att man är friska... jag vet att vi är flera som vill har vår!!!

we made it...

2013-02-15 @ 16:04:18

alltså vi klarade oss hela veckan från vab och då dras oliver med en förkylning ändå. nu njuter vi av att det äntligen är fredag!


januari 2012

2013-02-13 @ 16:01:20då såg han ut så här, min lille skrutt.

hemma och vänder, onsdag ni vet, bellagympa. en snabb kopp kaffe för mamman medan hon fixar vattenflaska och macka. alicia hänger med och gör läxan hos morfar. 

vad gör ni i dag? förbereder er inför i morgon?

glömsk

2013-02-12 @ 20:04:17

jag hämtar alltid alicia först och anledningen till det är att jag slipper släpa med oliver runt skolan i jakten på a. när vi går mot dagis brukar alicia vilja vänta i bilen medan jag hämtar lillskrutt. så även i dag.
väl inne på dagis blir oliver jättelycklig när jag dyker upp och börjar babbla om fika. åh säger jag och frågar om de ätit semlor till fikat. "näää, har mamma glömt bort drop-in fikan" säger dö en av fröknarna... har jag? "ska bara hämta alicia i bilen först" får jag erkänna till olivers stora glädje. och så blev det egengjorda semlor och kaffe med bästa sällskapet.

hur virrig får man vara?


le rideaux

2013-02-12 @ 17:35:38ber om ursäkt för kassa bilder, det blev lite stressigt... precis när denna togs ramlade alicia i trappan och slog i svanskotan, stackaren.


nå, men vad säger ni? det blev inte så tokigt va? jag beställde dem härifrån och efter bara 5 arbetsdagar hämtade jag dem på ica. tycker jag är rätt bra marscherat.
och med mitt nya superstrykjärn slätade jag ut dem på nolltid.

japp, jag kör med ljusslingor året runt. älskar ljusslingor och måste ha någon till vårt sovrum snart.

bloody monday

2013-02-11 @ 15:54:00fredagens diskotjej


är hemma och vänder, alicia ska på träning och jag hinner precis vika in lite tvätt, fixa macka till efter träningen och slänga in en tvätt. och vet ni, det är ungefär så hela helgen har sett ut. tvätt. och strykning. men ja, sådant måste ju också göras.
lite roligare är att mina gardiner har kommit. de är till och med strykta och upphängda. och det blev kanonfint! (inga gråa hanna) marint i alla sovrum och svart i badrummet. ni ska få se, så fort jag hinner (ehh, sedan när har jag såå mycket att göra?) ska jag fota dem.

men nu måste jag fixa de där mackorna innan det är dags att köra till stan igen.

jag hoppas att ni har en bra start på veckan. jag startar min med ont i halsen. skit också.

hmmm

2013-02-09 @ 20:59:40

okej, jag lovar. nästa gång jag står och fingrar på ett armband så ska jag minnas detta. vem kunde ana detta? inte jag tydligen.


fredagsmyyyyyys

2013-02-08 @ 16:20:28

innan diskot blir det pizza. denna borde väl falla två småttingar i smaken?


äntligen

2013-02-08 @ 07:10:43


via


god morgon på er
fredag, igen, äntligen.
vi är klara och redo och ge oss iväg för veckans sista arbetsdag. ikväll vankas det disko för alicia, hårt uppvaktad av flera killar i klassen som vill dans med henne på tävlingen. tror hon har valt en nu och de andra känner sig "dissade". roliga de är.
oliver vaknade varm och go (och hostig, men det ignorerar vi) för att sedan återgå till två-årstrotsen och konstant skrika att "jag vill inte klä på mig, jag vill inte klä på mig, jag vill inte klä på mig". ja, ni fattar va? tröttsamt är vad det är. när slutar det? slutar det ens?

nåväl, önskar er en fin start på dagen. 

vad fan är det för fel på folk?

2013-02-06 @ 21:56:58
 

naked and exposed

2013-02-05 @ 22:21:18


längtan

2013-02-04 @ 20:17:01

om inte jag kan åka till aruba så får jag ta aruba till mig. vad gör man inte i detta katastrofalt tråkiga väder?lördag

2013-02-02 @ 17:43:13i dag blev jag kidnappad på promenad. åh vad skönt det var. bara att få komma utanför väggarna gjorde  massor för det inre. här kör vi nämligen dubbel sjukstuga. oliver uppvisade samma symptom som alicia och har lite ont i halsen och feber. jo, men det är väl lika bra att de kör samtidigt så kanske vi kan vara friska sedan. för nu, nu är jag trött på det här.

min bästa anna kom förbi med världens sötaste lilla hund. och så maken då...

en massa catching up hann vi med innan vi satte oss på vår altan och tog en kopp kaffe i solen. barnen fick titta på från insidan.

tack finaste vän, du är en solstråle i mitt liv.tokvovven drack saltvatten och kom sedan inte därifrån utan fick bli buren upp till sanden igen.tack för att ni kom och förgyllde vår dag.

RSS 2.0