flickan på tv två

2013-07-15 @ 21:35:26oj vilket långt uppehåll det råkade bli. det var faktiskt inte meningen. jag jobbar fortfarande, bara fyra dagar kvar. p är inne på sin andra vecka och barnen på sin tredje.
alicia har gått golfkurs, vi ska gå nästa vecka. oliver har fått sexårständer, två uppe och de två där nere är på gång. jag har varit hos tandläkaren. vi har tittat på olika idrotter under sm-veckan. barnen har träffat stephan från lilla sportspegeln och p har tillbringat en halv dag i solen med att titta på rally.

men, det allra häftigaste och mest spännande inträffar i morgon, för den här tjejen. hon har nämligen blivit uttagen till att vara players escort i sverige - italien matchen i dam em i fotboll. åh, det här är häftigt alltså, mycket häftigt. så ni som ska kolla, spana extra noga på barnen och på den sötaste tjejen av dem alla, det är min unge det. och självklart sitter vi på läktaren och hejjar på alicia. och ja, kanske sverige också (men hade det varit herrfotboll så hade jag helt oförskämt hejjat på italien). forza alicia, forza italia.

glad sommar på er.
 

RSS 2.0