fina lisa

2013-06-25 @ 18:33:01
 

finaste trollungen

2013-06-25 @ 16:52:10
 

glad midsommar

2013-06-22 @ 10:33:37


så kom äntligen midsommarafton och med den värmen! oh my så varmt vi hade det. tror det var närmare 27 grader under dagen. 
efter sillunch packade vi in oss i bilen och körde till vilshärad för att dansa runt stången. eller ja, dansa och dansa. alicia försvann på två röda med sina kompisar, oliver backade ner sig på filten med pappa och åt bullar. jag fotade och morfar tittade på.
väl hemma så kom det traditionella regnet. under en halvtimma vräkte det ner och sedan var det bra med det. tyvärr regnade ett par plusgrader bort också.
en kort sammanfattning säger att det var en bra midsommar och jag hoppas att ni hade det också.

 
 

on cloud number nine

2013-06-19 @ 15:43:27

gotteligott mellanmål med smoothie på banan, kokos, blåbär, hallon och mandelmjölk. en kopp gott te, från clipper, och en mumsig raw bar. åh ljuva stund.sommarlov

2013-06-13 @ 20:03:46


oliver fick såklart hänga med på firandet, men tyckte mest att det var långtråkigt. och när han fick kramp i bägge knävecken, av att ha suttit för länge på pappas axlar, ja då tyckte han att vi skulle åka hem.

så blev det äntligen avslutningsdag för frösakullsskolan. hela dagen vräkte regnet ner och efter lunch kom mailet som sa att avslutningen skulle hållas inomhus. det innebar att vi föräldrar inte skulle få plats. men tänka sig, vädergudarna höll paus i regnandet och det blev avslutning ute. med en massa sång sjöng barnen in sommaren och tackade av sin rektor som efter 15 år ska dra ner och vidare.

picknicken blev inställd så vi tog den hemma istället. och nu är två trötta barn i säng och mamman känner sig rätt trött hon också.

är ni redo för sommaren nu?


mot sommarlov...
glad sommar min finaste vän
 
 

T A C K

2013-06-11 @ 20:40:54


finaste anna och finaste piff för att vi fick komma och umgås med er. barnen har äntligen kommit över sin värsta hundskräck och längtar tills de får träffa piffen igen. och jag längtar efter att få sitta och tjöta liiiite mer ostört med dig ;)


 

luft

2013-06-09 @ 20:06:02


alicia såg jag mest upp och ner


jag höll på att skriva att vi har haft lata dagar, men det hade varit lögn.
vi har firat alicias nioårsdag med kalas på självaste nationaldagen i strålande solsken. hon har haft kalas för sina kompisar och det åts frukost och bowlades. och så har vi grävt bort en buske, druckit för mycket vin och pratat för mycket trams. rätt sköna dagar när man tänker efter.

men ikväll gick vi ner till stranden med barnen och drog i oss lite frisk luft. någon direkt värme var det inte, men vad gör väl det efter fyra sköna dagar.

har ni haft en skön ledighet ni också?oliver var också lite upp och ner fast på sitt visdet hjulas överallt och hela tiden numeroch oliver räds inte vattnet lika mycket längre och går nära...och så skulle pappan visa sig på styva linan och hjula han också. än så länge imponerar han på sin dotter.

 

flying high

2013-06-03 @ 22:03:32idag försökte jag fånga mitt vilda barn med linsen, lättare sagt än gjort. sedan vi flyttade ut till kusten så är barnen sällan hemma. ofta kommer det någon granne och knackar på i samma ögonblick vi kommer hem och sedan är det tårar och protester när jag tvingar in dem senare än vad jag egentligen skulle vilja. alicia är ute på vift och henne får man cykla runt och leta efter, men allt som oftast så hittar man henne i studsmattan. och där finns även oliver ibland, när han får dispens av de äldre barnen...

min skitiga söta lilla envisa pojke som är alldeles underbar trots sina små utbrott. 

RSS 2.0