luft

2013-06-09 @ 20:06:02


alicia såg jag mest upp och ner


jag höll på att skriva att vi har haft lata dagar, men det hade varit lögn.
vi har firat alicias nioårsdag med kalas på självaste nationaldagen i strålande solsken. hon har haft kalas för sina kompisar och det åts frukost och bowlades. och så har vi grävt bort en buske, druckit för mycket vin och pratat för mycket trams. rätt sköna dagar när man tänker efter.

men ikväll gick vi ner till stranden med barnen och drog i oss lite frisk luft. någon direkt värme var det inte, men vad gör väl det efter fyra sköna dagar.

har ni haft en skön ledighet ni också?oliver var också lite upp och ner fast på sitt visdet hjulas överallt och hela tiden numeroch oliver räds inte vattnet lika mycket längre och går nära...och så skulle pappan visa sig på styva linan och hjula han också. än så länge imponerar han på sin dotter.

 

kommentarer
Postat av: Camilla

Härliga dagar! Stort grattis till stora tjejen i efterskott!! KRAM

Svar: Tack snälla! Tänk att vi som är så unga har döttrar som börjar bli så gamla... det kan man inte tro, eller hur?! ;) KRAM
Lotta

2013-06-09 @ 21:31:20
URL: http://designatavcamilla.blogspot.se/
Postat av: elinjosefine

Grattis till Alicia! Värsta stora tjejen nu ju. Åh vilka idyller ni har ett stenkast bort :)

Svar: Tack söta du! Oja, vänta du bara... snart är lillskruttan där också! (m a o - hu vad tiden går fort!) Vi bor verkligen mitt i idyllen, älskar att bo här :) KRAM
Lotta

2013-06-11 @ 19:42:14
URL: http://lifestyleblogs.se/elinjosefine

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0