väl kämpat

2013-05-24 @ 21:13:25
i går sprang alicia sitt livs andra lopp, kalvinknatet. och jämfört med förra året var det en klar förbättring. hon sprang nästan hela loppet på 1,5 km, och när hon kom i mål kom tårarna, både på alicia och hennes mamma (varför är jag så känslig). hon grät för att hon kämpat det bästa hon kunde och jag grät för att jag var så oerhört stolt över henne. hon grät även lite över att lungorna kändes som de skulle sprängas, och jag grät lite över de andra barnen som också grät. gråtfest med andra ord.
direkt efter tävlingen deklarerade hon att hon aldrig mer skulle springa, men så hade pappan något magiskt pepptalk med henne och hon sa att hon skulle börja träna löpning hemma. och jag fick någon slags snilleidé (eller inte) och sa att vi kunde träna tillsammans. så nu ska vi det. i morgon bitti. 

varför sa jag så egentligen?

kommentarer
Postat av: Anonym

Vilka tokiga föräldrar ;-) Duktigt Alicia!

Svar: Det ligger i generna... ;)
Lotta

2013-05-25 @ 07:23:56
Postat av: Camilla

Härligt Alicia! Så duktigt! Lycka till i spåret med mamma nu ;-)

Visst är man känsligare nu med barnen! Vi bokade en utlandsresa häromdan,den första för hela familjen och jag grät mig igenom hela stunden när vi berättade det för barnen, bara för att jag var så glad för att de blev så glada! Så tokig man är!

Svar: Hmm, det blev lite sådär med det. Men jag kom igång i går... oj vad det känns i dag.
Åh, vad mysigt det lät! Vart ska ni åka? Jag har förstått att ni hittade tillbaka till varandra, eller har jag fel? Hoppas ni får det underbart :) KRAM
Lotta

2013-05-25 @ 22:07:37
URL: http://designatavcamilla.blogspot.se/
Postat av: Anna

Härligt! Kanske man får följa med nån gång framöver? Bra kämpat Alicia, heja heja! Puss på Er!

Svar: Ja, i min takt lär du ju kunna halta med ;) Allvarligt talat, hur är det med dina sporrar? PUSS på dig
Lotta

2013-05-27 @ 15:10:44
Postat av: Camilla

Härligt att vara igång,jag borde hitta inspirationen jag med. Vi ska till Turkiet,Side. Ja vi gjorde ju det :-) det blev väl en tankeställare för F när jag flyttade,att man kanske ska ta och lyssna och agera innan det är för sent ;-)

Nåväl,vi var väl egentligen aldrig ifrån varandra trots flytt heller utan det som hände att var att helt plötsligt gick det att kommunicera med varandra,man måste bli lite drastisk ibland för det tydligen ;-)

KRAM

Svar: Ja usch ja, ibland torkar det där klistret lite för mycket och börjar spricka upp i kanterna. Vilken tur att man kan bättra på det så att det fäster igen :)
Jadu, jag har inte så mycket inspiration men jag försöker och jag försöker vara snäll mot mig själv. Nu har jag inte sprungit sedan i onsdags, men i morgon, då ger jag mig på det igen... KRAM fina du!
Lotta

2013-05-28 @ 21:27:04
URL: http://designatavcamilla.blogspot.se/

kommentera inlägget:

namn:
remember me

e-postadress: (publiceras ej)

url/bloggadress:

kommentar:

trackback
RSS 2.0